تبلیغات

مراحل و شرایط اخذ ویزای تحصیلی استرالیا

۰

مراحل و شرایط اخذ ویزای تحصیلی استرالیا

اخذ .م یکی از بهترین راه ها برای مهاجرت به کشور استرالیا و ادامه ی تحصیل در استرالیا می باشد. همه ساله تعداد زیادی دانشجو کشور خود را به مقصد استرالیا برای بهره مندی از آموزش های قوی در دانشگاه های استرالیا ترک می کنند.

اولین قدم برای رفتن به این کشور و تحصیل در دانشگاه های آن، اخذ ویزای تحصیلی استرالیا می باشد.

آگاهی از چگونگی انجام و براوردن مراحل و شرایط ویزای تحصیلی استرالیا برای دانشجویان بین المللی ، یکی از ضدوریات غیر قابل انکار می باشد. ما در این مطلب شما را در جریان سیر صدور ویزای تحصیلی استرالیا که همانند تحصیل در آلمان و تحصیل در کانادا است، قرار خواهیم داد.

مراحل صدور ویزای تحصیلی استرالیا

اولین و مهم ترین مرحله برای دریافت این ویزا، پذیرش گرفتن دانشجو از یکی از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در این کشور می باشد. برای تحصیل رایگان در استرالیا و یا هزینه زندگی در استرالیا و شرایط تحصیل در استرالیا در مرحله ی بعد از پذیرش دانشجو مدارک لارم برای صدور روادید را به اداره ی سفارت این کشور تحویل می دهد و برای صدور این ویزا تاپایان انجام روال اداری در سفارت منتظر می ماند.

مدارک لازم برای اخذ ویزای تحصیلی استرالیا

  • پر کردن فرم درخواست ویزا
  • گواهی الکترونیکی ثبت نام
  • گواهی سوابق کاری 
  • نامه ی انگیزه ی تحصیلی 
  • ترجمه ریزنمرات و مدرک دانشگاهی قبل 
  • تهیه فیش سفارت
  • اصل و کپی پاسپورت
  • اصل و ترجمه شناسنامه 
  • اصل مدرک زبان  آیلتس
  • نامه ی پذیرش از دانشگاه
  • چهارقطعه عکس پاسپورتی
  • ارائه ی مدارک مالی شامل (ترجمه شناسنامه ضامن ترجمه گواهی محل کسب درآمد ضامن،  تهیه و ترجمه ضمانت نامه رسمی مالی پرینت گردش سه ماهه حساب ضامن )
  • رزومه
  • ترجمه ی کارت پایان خدمت 
  • ترجمه ی سند ازدواج

با اخذ این ویزا، فرد دانشجو علاوه بر این که اجازه دارد تا پایان تحصیل، به صورت نامحدود در خاک کشور استرالیا رفت و آمد داشته باشد در صورت تمایل  می تواند خانواده اش را با خود به این کشور ببرد.

 

برای اطلاعات بیشتر و مشاوره ی تحصیل در خارج از کشور به وبسایت لگال اپلای مراجعه فرمایید
021-88288200

شهریه رشته های پزشکی در استرالیا

۰

شهریه رشته های پزشکی در استرالیا

برای تحصیل در استرالیا و تحصیل در آلمان و یا تحصیل در کانادا در رشته های پزشکی دانشگاه های گوناگونی وجود دارد که معمولا هزینه های ان بیشتر از سایر رشته ها می باشد. ازمون های GAMSAT لازمه ی تحصیل در این دانشگاه هاست و بدون دادن  این ازمون نمی توانید در این دانشگاه های استرالیا شرکت کنید. 

تعدادی از دانشگاه های پزشکی در استرالیا شامل دانشگاه ملی استرالیا،دانشگاه ملبورن،سیدنی،نیو سافت ولز،کویینزلند،موناش و...

بسیاری از افراد جهت مهاجرت به استرالیا از طریق تحصیل در رشته های پزشکی اقدام می کنند زیرا اخذ ویزا راحت تر است. 

دانشگاه های پزشکی در استرالیا

 در استرالیا دانشگاه های پزشکی علاوه بر امکان تحصیل در رشته های عمومی پزشکی امکان تحصیل در رشته های تخصصی را نیز فراهم می کنند. نکته ی بسیار خوب در دانشگاه های پزشکی استرالیا این است که این دانشگاه ها در کنار تدریس علوم پزشکی در محدوده ی داخلی دانشگاه با مدیریت های بیمارستانی امکان انجام عمل های معمولی و خدمات بیمارستانی را برای دانشجویان نیز فراهم می شود.

شهریه رشته علوم پزشکی در استرالیا

به طور کلی شهریه ی دانشگاه ها در کشور استرالیا در سایر رشته ها با رشته ی علوم پزشکی متفاوت است. میانگین شهریه در رشته های دیگر سالیانه حدود 292352017 دلار می باشد. شهریه ی دانشجویان بین المللی در کشور استرالیا در مقطع ارشد 20000 تا37000دلار و در مقطع دکترا 14000تا 29000 دلار است. که این اراقام در رشته های علوم پزشکی مانند دندان پزشکی،دامپزشکی و دیگر رشته ها به وفور بیشتر است.

هزینه تحصیل در مقطع کارشناسی در استرالیا

بر اساس لیست شهریه هایی که دانشگاه ملبورن تهیه کرده است هزینه ی تحصیل در مقطع کارشناسی برای سایر رشته های روانشناسی از 18080 دلار شروع می شود  و برای رشته های پزشکی این هزینه در حدود 54889 دلار است که بیشتر از سایر رشته ها می باشد.

برای اطلاعات بیشتر و مشاوره ی تحصیل در خارج از کشور به وبسایت لگال اپلای مراجعه فرمایید
021-88288200

پناهندگی-ویزای همراه-اقامت دائم و ویزای کار در استرالیا

۰

پناهندگی-ویزای همراه-اقامت دائم و ویزای کار در استرالیا

کشور استرالیا یکی از کشورهایی می باشد که قانون پناهندگی را به رسمیت شناخته است. طبق قانون  پناهندگی در استرالیا افرادی که وارد خاک این کشور می شوند باید ظرف مدت ۶ ماه تا ۱۰ ماه درخواست پناهندگی خود را ارائه کنند و در غیر این صورت ممکن است درخواست پناهندگی آن ها مورد پذیرش دولت این کشور قرار نگیرد.

شرایط پناهندگی در استرالیا

برای انجام این کار فرد پناهجو باید فرم مربوط به پناهندگان را تکمیل نمایند و بعد از آن، باید شخص یا سازمانی را که بتواند اثبات نماید که مقیم و شهروند استرالیا می باشد را معرفی کند  تا مورد تایید واقع شود. در مرحله ی بعد فرد پناهجو باید مدارک خود را تکمیل کرده و برای بررسی به ادارات مربوطه در این کشور ، ارسال نماید.

فرد دانشجویی که موفق به دریافت ویزای تحصیلی استرالیا می شود ، میتواند در صورت تمایل خانواده و همسر خود رابا اخز ویزای همراه استرالیا، به خاک این کشور ببرد. همسر او نیز می تواند در دوره های آموزشی 3 ماهه مشغول به تحصیل در استرالیا شود. اما چنان چه تحصیلات او بیش از 3 ماه به طول بینجامد بایستی به صورت انفرادی ویزای تحصیلی این کشور را دریافت کند.

شرایط ورود به استرالیا

مهاجرینی که از طریق تحصیل و یا سرمایه گذاری و کار، وارد خاک استرالیا می شوند، می توانند بعد از گذشت مدتی در صورت داشتن شرایط لازم مثل تحصیل رایگان در استرالیا و هزینه زندگی در استرالیا و هزینه تحصیل در استرالیا و دانشگاه های استرالیا برای اخذ اقانت دائم در استرالیا قدام نمایند. در صورت کسب این اقامت، فرد از اکثر حقوق شهروندی در این کشور برخوردار شده و مثلا می تواند آزادانه به تحصیل، کار و تردد در استرالیا بپردازد. و از خدمات درمانی این کشور بهره مند شده و به صورت نامحدود از مرزهای این کشور خارج شود.

شرایط سنی برای مهاجرت به استرالیا

 افرادی که دارای شرایطی از قبیل سن بیشتر از ۱۸ وکمتر از ۴۵ سال، کسب رتبه ی لازم در آزمون آیلتس، و داشتن تخصصی که در لیست مشاغل مورد نیار برای استرالیا باشد،و در نهایت حداقل ۱ سال سابقه کار در   رابطه با رشته تخصصی از 2 سال قبل از مهاجرت باشند، می توانند برای دریافت ویزای کار استرالیا به عنوان یکی از مطمئن ترین راه ها برای رفتن به این کشور، درخواست دهند.

برای اطلاعات بیشتر و مشاوره ی تحصیل در خارج از کشور به وبسایت لگال اپلای مراجعه فرمایید
021-88288200

تحصیل در استرالیا با مدرک دیپلم و لیسانس

۰

تحصیل در استرالیا با مدرک دیپلم و لیسانس

شرایط تحصیل در استرالیا در دوره ی قبل از دانشگاه شامل 3 مرحله ی پیش دبستانی ، ابتدایی و متوسطه میشود که تحصیل در آنها تا سال دهم یعنی تا 15 سالگی برای همه اجباری میباشد. اگر فرد آخرین دوره ی قبل از دانشگاه که سال یازدهم و دوازدهم تحصیلات را در برمیگیرد، با موفقیت به پایان برساند ، گواهینامه ی پایان تحصیلات به او داده میشود که همین مدرک مجوزی برای ورود وی به مراکز دانشگاهی و آموزش عالی میشود.

شرایط ورود به دانشگاه های استرالیا

استرالیا یکی از کشورهایی است که در سال های اخیر تعداد دانشجویان خارجی که متمایل به تحصیل در دانشگاه های این کشور شده اند ، در حال افزایش میباشد . به همین دلیل برای این افراد این سوال پیش می آید که آیا امکان تحصیل در استرالیا بامدرک دیپلم وجود دارد؟ و یا تحصیل در استرالیا با مدرک لیسانس چگونه است ؟ و بسیاری دیگر از این قبیل سوالات.

شرایط تحصیل در استرالیا

در رابطه با تحصیل در استرالیا با مدرک دیپلم میتوان گفت که افرادی که بعد از اخذ دیپلم میخواهند در دانشگاه ها ادامه ی تحصیل دهند ، میتوانند یک دوره ی فاندیشن را در کالج های استرالیا سپری کرده و بعد از اخذ این مدرک به راحتی به دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی وارد شوند.

از طرفی دیگر افرادی که قصد تحصیل در استرالیا بامدرک دیپلم را دارند باید بدانند که داشتن مدرک آیلتس یکی از ضروریات دیگر برای ورود به دانشگاه های استرالیا میباشد.

ادامه  تحصیل در استرالیا با مدرک لیسانس به شرط داشتن ویزای تحصیلی استرالیا و پرداخت هزینه تحصیل در استرالیا تامین هزینه زندگی در استرالیا و داشتن معدل بالا در دوره ی کارشناسی ، مهارت در زبان انگلیسی، و فازغ التحصیلی از دانشگاه های معتبر ، شانس پذیرش در دوره ی ارشد را برای دانشجو بسیار بیشتر میکند.

مهاجرت تحصیلی به استرالیا

افراد مهاجری که برای ادامه ی تحصیل در استرالیا با مدرک لیسانس وارد این کشور میشوندو قصد استفاده از بورسیه های تحصیلی را دارند،  لازم است در جریان این امر قرار بگیرند که بورسیه های تحصیلی ایم کشور بیشتر به دانشجویان دکتری تعلق گرفته و اخذ بورسیه در دوره ی کارشناسی ارشد استرالیا امری حتمی نبوده و بهره مندی از آن به شرایط تحصیلی و توان و مهارت علمی فرد دانشجو، بستگی زیادی دارد.

برای اطلاعات بیشتر و مشاوره ی تحصیل در خارج از کشور به وبسایت لگال اپلای مراجعه فرمایید
021-88288200

قوانین آموزشی در استرالیا

۰

قوانین آموزشی در استرالیا

در هر کشوری با توجه به عوامل متعددی از جمله سیاست، فرهنگ، نوع اجتماع مردم آن و... دسته ای از قوانین و مقررات برای آموزش پرورش در آن جامعه تدوین میشود که معمولا جنبه ی اجباری داشته و در مورد همه ی افراد مقیم در آن سرزمین صدق میکند و کسی نمیتواند بر خلاف آنها عمل کند.

فرهنگ مردم استرالیا

در همین راستا کشور استرالیا دسته ای از این عوامل را در فرهنگ کلی کشور تدوین کرده است که به طور کلی می توان از آنها به عنوان قوانین آموزشی در استرالیا تعبیر کرد.

برای تحصیل رایگان در استرالیا و هزینه زندگی در در استرالیا و شرایط تحصیل در استرالیا و اخذ ویزای تحصیلی استرالیا و در بدو ورود فرد به سیستم آموزشی این کشور مسائلی مانند سن دانش آموز ، نوع دوره  تحصیلی و ... باید به عنوان قوانین آموزشی استرالیا در شروع تحصیلات ، مورد توجه باشد.

شرایط تحصیل در استرالیا

به عنوان مثال سن شروع به تحصیل در دوره  ابتدایی در این کشور 6 سالگی مطرح شده و قبل از کسی نمیتواند در مورد ثبت نام برای این مقطع ، اقدام کند. دوره ی راهنمایی از سال هفتم تا دهم تحصیلی را در برمیگیرد. و به سال دهم و یازدهم تحصیلی فرد، دوره ی دبیرستان اطلاق میشود.

بعد از پایان دوره ی دوازده ساله ، فرد دیپلم پایان تحصیلات و یا همان گواهی ورود به مراکز دانشگاه های استرالیا را دریافت خواهند کرد.

دوره متوسطه در استرالیا

گذراندن دروس زبان ، ریاضی و علوم در طی دوره ی متوسطه برای تمام دانش آموزان ضروری است و یکی از قوانین آموزشی استرالیا  در دوره ی تحصیلی متوسطه محسوب میشود.

ادامه ی تحصیل در مرحله ی قبل از دانشگاه برای تمام دانش آموزان الزامی بوده و همچنین دریافت گواهینامه ی پیش دانشگاهی ، از قوانین آموزشی استرالیا برای ورود به دانشگاه میباشد . که نمره دهی این گواهی تاثیر مهمی را در پذیرش دانشجو در دانشگاه میگذارد.

نحوه آموزش در کشور استرالیا

قوانین آموزشی کشور استرالیا برای آموزش عالی چند اصل را بیان میکند از جمله این که اگر فرد بعد از 2 یا 3 سال بعد از دیپلم موفق به اخذ مدرک  Diploma شود. مدرک کاردانی را پس از پرداخت هزینه تحصیل در استرالیا دریافت میکند.

4 یا 5 سال بعد از دیپلم و گرفتن مدرک Bachelor اخذ مدرک کارشناسی را برای فرد به دنبال دارد.

1 تا 2 سال بعد از دوره ی کارشناسی فرد موفق به اخذ مدرک  Master شده و کارشناس ارشد میشود.

3 سال تحصیلی بعد از فوق لیسانس فرد مدرک phd  دریافت میکند و این مدرک معادل دکترا اعتبار دارد.

برای اطلاعات بیشتر و مشاوره ی تحصیل در خارج از کشور به وبسایت لگال اپلای مراجعه فرمایید
021-88288200

رشته های پرطرفدار در کشور استرالیا

۰

رشته های پرطرفدار در کشور استرالیا

دانشجویانی که قصد تحصیل در خارج از کشور و یا ادامه تحصیل در استرالیا را دارند ابتدا باید از شرایط تحصیل در استرالیا و رتبه و رشته های موجود در استرالیا با خبر شده و بعد تصمیم به ادامه ی تحصیل در انجا را بگیرند. که در ادامه چند رشته را که در استرالیا طرفدار زیادی دارد را برایتان معرفی خواهیم کرد. 

رشته های مهندسی

امروزه به دلیل کمبود ها و کاستی ها در جهان  جهت مقابله با اسیب های زیست محیطی از  مهندسان در زمینه های مهندسی تقاضا می شود. مهندسانی که دارای تجارب در این زمینه ها هستند می توانند با حقوق بالاتری در این زمینه فعالیت کنند. و یکی از شرایط ورود به این رشته داشتن معدل بالا مطابق معیار های این رشته است. رشته های مهندسی در کارشناسی ارشد شامل مهندسی نانو الکتریک، مهندسی محیط زیست،مهندسی ارتباطات،مهندسی پروژه،مهندسی مدیریت و... است. 

دکترای پزشکی MD

مدت تحصیل در این رشته حدود 4 سال است که دانشجویان خارج از استرالیا هم می توانند در این رشته تحصیل کنند. 

مراحل اخذ دکترای پزشکی به صورت پیوسته

افرادی که می خواهند در این رشته تحصیل کنند باید ابتدا در ازمون ورودی شرکت کرده و حداقل معدل را کسب کنند تا اجازه ی ورود را داشته باشند. 

مراحل تحصیل در دکترای پزشکی به صورت نا پیوسته

   1.ابتدا می بایست بیومدیکال(کارشناسی)خود را برگزینید که به این منظور ابتدا باید یک دوره اناتومی،فیزیولوژی و بیوشیمی را به عنوان پیش نیاز گذرانده تا بتوانند در این رشته تحصیل نمایند. 

   2.همچنین افرادی که در خارج از محدوده ی استرالیا بوده اند و برای تحصیل به انجا رفته اند می بایست دوره های GAMEST را طی کنند. 

   3.همچنین در خواست مربوط برای ورود به دوره ی MDباید به دانشگاه ارسال شود. 

   4.انجام مصاحبه ای نه چندان کوتاه که در اواخر سپتامبر می باشد.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره تلفنی در مورد تحصیل در خارج از کشور با مشاوران لگال اپلای در تماس باشید

021-88288200

نوشته‌های اخیر