تبلیغات

شهریه رشته های پزشکی در امریکا

۰

شهریه رشته های پزشکی در امریکا

برای ادامه تحصیل در رشته ی پزشکی در کشور آمریکا می بایست فرد دوره ی 4 ساله ی تحصیلی در این کشور را بگذراند. پزشکی در کشور امریکا به دو دوره تقسیم می شود که این دو دوره شامل پیش بالینی و بالینی است. دوره های پیش بالینی شامل دروس تئوری علوم پزشکی در خارج از کشور می باشد. که فرد بیشتر دروس تئوری را می گذراند اما دوره های بالینی شامل دوره های کار اموزی و مشغول شدن در بیمارستان می باشد. افرادی که خواهان تحصیل پزشکی در کشور امریکا می باشند باید در ازمون ام سی ای تی شرکت نمایند و دارای ویزای تحصیلی آمریکا باشند و قدرت تامین هزینه های زندگی در آمریکا را داشته باشند و هزینه تحصیل در آمریکا را پرداخت کنند و از شرایط تحصیل رایگان در آمریکا با خبر باشند این ازمون برای پذیرش در دانشگاه های امریکا الزامی بوده و فرد داوطلب با کسب نمره ی قبولی می تواند در این رشته در دانشگاه های امریکا ادامه تحصیل دهد.

شرایط تحصیل پزشکی در آمریکا

برای تحصیل پزشکی در کشور امریکا باید سابقه ی تحصیلی عالی داشته باشید چرا که میزان پذیرش در رشته های پزشکی در کشور امریکا بسیار کم می باشد و فردی که دارای سابقه ی تحصیلی خوبی در این زمینه است دارای شانس بیشتری برای پذیرش می باشد. 

مدارک مورد نیاز برای پذیرش در دانشگاه های امریکا به شرح زیر است:

• مدرک لیسانس

• نمره ی قبولی در ازمون مورد نظر

• توصیه نامه

• فعالیت های فوق برنامه

شهریه پزشکی در آمریکا

شهریه ی پزشکی در کشور امریکا بسیار بالاتر از کشور های دیگر می باشد. همچنین برای دانشجویان در این رشته در کشور امریکا هیچ کمک هزینه مالی وجود ندارد. شهریه ی دوره های پزشکی در کشور امریکا در حدود 250000 دلار در سال می باشد. همچنین  در این زمینه در حدود 40000 دلار در سال دریافت می کنند. به طور معمول شهریه ی رشته ی پزشکی در دانشگاه های خصوصی و دولتی در امریکا در حدود 35000 تا 50000 دلار در سال می باشد. کشور امریکا با توجه به شهریه های بالا در این رشته دارای سیستم اموزشی عالی در زمینه ی پزشکی است.

برای اطلاعات بیشتر و مشاوره ی تحصیل در خارج از کشور به وبسایت لگال اپلای مراجعه فرمایید
021-88288200

پناهندگی-ویزای همراه-ویزای کار و اقامت دائم در آمریکا

۰

ویزای کار و اقامت دائم در آمریکا

افرادی که به هردلیل از جمله سیاسی ،عقیدتی، دینی و ... در کشورشان مورد مواخذه و بازخواست قرار بگیرند می توانند از طریق اثبات خطر جانی در کشورشان از دولت آمریکا درخواست پناهندگی کنند. افراد پناهجو می توانند بعد از گذشت یک سال اقامت در این کشور ، درخواست پناهندگی در آمریکا را مطرح کنند. اگر این درخواست آن ها مورد تایید واقه شود او می تواند برای همسر و فرزندان زیر 21 ساله اش نیز درخواست ورود به این کشور و اقامت در امریکا داشته باشد.

شرایط اخذ ویزالی تحصیلی آمریکا

یکی از را های ورود به آمریکا از طریق اخذ ویزالی تحصیلی می باشد . دانشجویانی که برای ادامه ی تحصیل به دانشگاه های امریکا می روند می توانند برای اقوام درجه ی یک یعنی همان همسر و فرزندانشان تقاضای ویزای همراه آمریکا را داشته باشند. با دریافت این ویزا افراد مذکور می توانند در طول تحصیل دانشجو بیه همراه او در کشور آمریکا اقامت داشته باشند.

افرادی هستند که متمایل به کار و سرمایه گذاری در کشور آمریکا هستند این افراد در اولین مرحله بایر ویزای کار امریکا را دریافت کنند.انواع ویزای کار در آمریکا صادر می شود که عبارتند از:

H1: داشتن تخصص در رشته ای خاص و یا داشتن لیسانس با یک پیشنهاد از کارفرمای امریکایی شرط صدور این ویزاست

J1: این ویزا برای افرادی صادر می شود که قصد ادامه ی کار در زمینه ی تحقیق و تدریس و آموزش و پرورش را داشته باشند.

E1: این ویزا برای افرادی که قصد تبادلات تجاری در این کشور را دارند صادر شده و افراد به عنوان پزشک و مهندس نمی توانند برای صدور آن درخواست دهند ، مگر این که از طریق یک شرکت معتبر در این زمینه اقدام کنند.

E2: نوعی ویزای سرمایه گذاری است که فرد با داشتن حداقل 80000 دلار سرمایه و داشتن نقشه ی کاری می تواند برای صدورش درخواست دهد.

E3: این ویزا مختص استرالیایی هاست و ایرانی و افغانی ها مشمول آن نمی شوند.و نیز برای اخذ آن داشتن مدرک کارشناسشی و یا معادلش از ضروریات می باشد.

 شرایط اقامت دائم در آمریکا

ممکن است افرادی به هر دلیل قصد اقامت دائم در آمریکا را داشته باشند، این افراد می توانند از طریق اخذ یکی از ویزاهای : ویزای خانواده ، ویزای افراد ماهر، ویزای فعالیت شغلی مورد نیاز ،ویزای افراد خاص، ویزای شغلی، ویزاسی سرمایه گذاری که بیشترین تناسب را با شرایطشان دارند برای تامین هزینه زندگی در آمریکا و شهریه دانشگاه در آمریکا و اخذ اقامت دائم در آمریکا اقدام نمایند.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر  با مشاوران لگال اپلای در تماس باشید

021-88288200

نوشته‌های اخیر