تبلیغات

مراحل و شرایط اخذ ویزای تحصیلی فرانسه

۰

مراحل و شرایط اخذ ویزای تحصیلی فرانسه

فرانسه کشوری است که به عنوان مهد هنر و فرهنگ شناخته می شود . دولت کشور فرانسه به سیستم اموزشی فرانسه اهمیت زیادی می دهد و سالانه بیش از 23 درصد از بودجه ی ملی را صرف اموزش می کند و برای کیفیت اموزش در کشور کار های زیادی را انجام می دهد. بسیاری از افراد کشور فرانسه را به دلیل کیفیت اموزشی عالی برای ادامه تحصیل انتخاب می کنند. در دانشگاه های دولتی این کشور دولت فرانسه حدود 7000 یورو از هزینه ی تحصیلی هر دانشجو را پرداخت می کند. همچنین هزینه ای که در  دانشگاه های فرانسه بابت ثبت نام از افراد گرفته می شود به میزان خیلی کمی است.

ویزای تحصیلی فرانسه

افرادی که خارج از کشور های اتحادیه ی اروپا می باشند جهت ادامه تحصیل در کشور فرانسه باید دارای ویزای تحصیلی باشند. ویزا انواع گوناگونی دارد اما جهت ادامه تحصیل می بایست ویزای تحصیلی کشور فرانسه را اخذ نمایید. 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای دانشجویی بلند مدت

  • پنج قطعه عکس از فرد متقاضی که این عکس ها باید رنگی،زمینه سفید،تمام رخ،تازه کاملا شبیه و 35 در 45 باشد.
  • یک حساب بانکی که نشان دهد فرد دارای وضع مالی خوبی است و از پس هزینه های تحصیل در فرانسه  بر می اید.
  • کپی ترجمه ی رسمی شناسنامه و کپی از شناسنامه به  زبان فارسی
  • CV فرد متقاضی
  • کپی از فرم ثبت نام از یک دانشگاه یا یک موسسه ی عالی در فرانسه
  • کپی 5 صفحه ی اول گذر نامه

مدرک زبان فرانسوی

علاوه بر این مدارک فرد می بایست مدرک زبان فرانسوی را نیز دارا باشید تا برای تحصیل در دانشگاه های فرانسه دچار مشکل نشود زیرا اکثر رشته ها به زبان فرانسوی تدریس می شود و فقط تعداد کمی از  رشته ها در بعضی از دانشگاه ها در مقاطع فوق لیسانس و دکتری ممکن است به زبان انگلیسی تدریس شود اما بهتر است همان مدرک زبان فرانسه را به منظور سهولت دریافت کنند.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره تلفنی در مورد تحصیل در خارج از کشور با مشاوران لگال اپلای در تماس باشید

021-88288200

هیچ نظری برای این نوشته وجود ندارد، شما اولین نظر را بنویسید ...
 captcha 
 
نوشته‌های اخیر